CHRISTMAS SALE: 50% RABAT + GRATIS FORSENDELSE

Om ons

Vi vil ud!

Vi er et ungt, dynamisk team bestående af normale mennesker. Vi er mænd og kvinder, forældre og ungkarle, sportsfreaks og feinschmeckere – motiverede til og med! Vores passion, mission og fælles grundlag er naturen, uanset hvordan vejret er. Og alligevel kan vi godt lide det behageligt varmt, og det behøver ikke at være en selvmodsigelse!

Okay... i øjeblikket kan vores overraskende succes betyde, at vi er lidt mere på kontoret og lidt mindre ude i kulden, men vi ved alle, hvad der er vigtigt. Vi ønsker, at du har det godt! Det være sig en afslappet gåtur eller hardcore vandreture. Vi gør alle vores bedste og derfor kommer kun det bedste på tale for os! Vi har søgt og testet i lang tid for at finde produkter, der virkelig understøtter vores passion. Og vi fandt, hvad vi ledte efter. Det er præcis, hvad vi vil dele med dig.

Oprindeligt var de bare fantastiske, varme og vandtætte handsker. Hænderne er centrum for enhver aktivitet, og ingen har virkelig brug for kolde hænder. Sådan opstod vores navn ThermoHands. Men vi forventede ikke så meget god feedback fra vores unikke kunder! Disse har tilskyndet os til gradvist at runde vores sortiment af. Og så vores projekt vokser og blomstrer konstant, takket være dig!

Så tag dit vintertøj på, så tager vi dig ud i den friske luft!